با این کار حساب Polygloat و اطلاعات شخصی شما برای همیشه حذف میشود. لازم نیست اپلیکیشن را نصب داشته باشید. کافی است ایمیلتان را در پایین تأیید کنید تا مطمئن شویم خودتان هستید.
این کار برگشتپذیر نیست. با ویدیوهایی که بارگذاری کردهاید طبق سیاست بارگذاری محتوا رفتار میشود.
فعالیت یادگیری شما (سابقهی تماشا و پیشرفت واژگان) فقط بهصورت بینام و جدا از هویت شما نگه داشته میشود، همانطور که در سیاست حریم خصوصی آمده است.