Această acțiune îți șterge definitiv contul Polygloat și informațiile personale. Nu e nevoie să ai aplicația instalată. Verifică-ți adresa de e-mail mai jos, ca să confirmi că ești tu.
Acțiunea nu poate fi anulată. Videoclipurile pe care le-ai încărcat sunt tratate conform Politicii noastre de încărcare a conținutului.
Activitatea ta de învățare (istoricul vizionărilor și progresul vocabularului) este păstrată doar în formă dezidentificată, așa cum este descris în Politica noastră de confidențialitate.